Kontakt

Home

Home

Festiwal Smaku

  • Urszula Woźnik-Batko

4 grudnia 2019 r. w ZSOiZ w Lubniu odbył się Powiatowy Festiwal Smaku pod hasłem Warzywa na talerzu, w którym udział wzięła uczennica kl.4Tgm Klaudia Frączek. Za swój Warzywny zawrót głowy otrzymała 1 miejsce. Gratulujemy!

Rekrutacja 2021/2022

  • ZSZiO w Sułkowicach

OFERTA KSZTAŁCENIA NA ROK SZKOLNY 2021/2022
TECHNIK HANDLOWIEC
TECHNIK MECHANIK CNC

TECHNIK MECHATRONIK
TECHNIK URZĄDZEŃ I SYSTEMÓW ENERGRETYKI ODNAWIALNEJ
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA

Chcesz dowiedzieć się więcej o nauczanych u nas zawodach? Obejrzyj filmy przygotowane przez ORE - kształcenie zawodowe:

technik handlowiec film 1, film 2, film 3, film 4

technik mechanik cnc film 1, film 2, 

technik mechatronik film 1, film 2, film 3

technik urządzeń i systemów energretyki odnawialnej film 1, film 2, film 3

technik żywienia i usług gastronomicznych film 1, film 2, film 3

REGULAMIN REKRUTACJI


DSC 0177 DSC 0468 DSC 0662 DSC 0677 DSC 0457 DSC 0047 DSC 0532 DSC 0665 Tg Tm DSC 0469 TU DSC 0693 purchase 3090850 1  DSC 0028  

 

REGULAMIN REKRUTACJI

Olimpiada Wiedzy o Ubezpieczeniach Społecznych

  • Urszula Woźnik-Batko

W poniedziałek 2 grudnia 2019 r. odbędzie się w ZSZiO w Sułkowicach szkolny etap Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Ubezpieczeniach Społecznych. Uczestnikom życzymy powodzenia. 

Oferta na rok szkolny 2019/2020

  • ZSZiO w Sułkowicach

Dla absolwentów GIMNAZJUM

Liceum Ogólnokształcące im. św. Jana Kantego
Rozszerzenia: język angielski, biologia/geografia

Technikum
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
BD.17. - Montaż urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
BD.18. - Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej

Technik mechatronik
EE.02. - Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych
EE.21. - Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych

Technik mechanik CNC
MG.19. - Użytkowanie obrabiarek skrawających
MG.44. - Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń

Technik żywienia i usług gastronomicznych
TG.7. - Sporządzanie potraw i napojów
TG.16. - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Branżowa Szkoła I stopnia
klasa wielozawodowa: mechanik pojazdów samochodowych, operator obrabiarek skrawających, ślusarz, mechatronik, kowal, kucharz, piekarz, cukiernik, sprzedawca, fryzjer, murarz-tynkarz, stolarz i inne zawody

Dla absolwentów 8 – letniej szkoły podstawowej

Liceum Ogólnokształcące im. św. Jana Kantego
Rozszerzenia: język angielski, biologia/geografia

Technikum
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
BD.17. - Montaż urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
BD.18. - Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej

Technik mechatronik
EE.2. - Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych
EE.21. - Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych

Technik mechanik CNC
MG.19. - Użytkowanie obrabiarek skrawających
MG.44. - Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń

Technik żywienia i usług gastronomicznych
TG.7. - Sporządzanie potraw i napojów
TG.16. - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Branżowa Szkoła I stopnia
klasa wielozawodowa: mechanik pojazdów samochodowych, operator obrabiarek skrawających, ślusarz, mechatronik, kowal, kucharz, piekarz, cukiernik, sprzedawca, fryzjer, murarz-tynkarz, stolarz i inne zawody.

Kontakt

Rekrutacja

Życie szkoły